Stanley Tucci, bir ülkeyi anlamanın en iyi yolunun mutfağı olduğunu düşünüyor. İtalya’da bu durum daha da belirgindir; makarnanın şekli ve sosu kimliğe işaret eder, bölgeleri birbirinden ayırır.
42 dk
Stanley, Toskana’nın eşsiz mutfak sanatlarını keşfederken Floransa’da sıradışı bir kahvaltı dener, bir çiftlikte Toskana kovboylarıyla buluşur ve Siena’nın ünlü Palio’sunda açık hava ziyafeti yapar.
Stanley, Toskana’nın eşsiz mutfak sanatlarını keşfederken Floransa’da sıradışı bir kahvaltı dener, bir çiftlikte Toskana kovboylarıyla buluşur ve Siena’nın ünlü Palio’sunda açık hava ziyafeti yapar.
42 dk
Tucci, Lombardiya’nın mutfağını keşfederken ileri teknoloji çiftliğinde hazırlanan bir menü dener, İtalyan mola yerlerinde yemek test eder ve dünyanın en pahalı malzemelerini tatma şansı bulur.
Tucci, Lombardiya’nın mutfağını keşfederken ileri teknoloji çiftliğinde hazırlanan bir menü dener, İtalyan mola yerlerinde yemek test eder ve dünyanın en pahalı malzemelerini tatma şansı bulur.